Roma opet dovodi pojačanja sa Etihada?

Žele Clichyja i Navasa

Roma opet dovodi pojačanja sa Etihada?

Edmir Škorić
Teme:

Gael Clichy i Jesus Navas trenutno su slobodni igrači nakon što im je istekao ugovor sa Manchester Cityjem.

Clichy i Navas su među onima na koje Pep Guardiola ne računa, pa je dvojac s Etihada u potrazi za novim timom. Vagaju ponude koje svakodnevno pristižu, ali zanimljiva bi im mogla biti ona iz Rima.

Viceprvak Italije već je pogodio s pojačanjem iz Manchester Cityja kada je doveo Edina Džeku, a sada želi da angažuje beka Clichyja i krilnog nogometaša Navasa.

S njima dvojicom Roma bi dobila određeni kvalitet, a da pritom ne bi uložila ni cent. Naravno, problem predstavljaju plaće igrača, pitanje je može li Roma da udovolji njihovim zahtjevima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tridesetjednogodišnji Clichy je dobio dobru ponudu iz Istanbula od Basaksehira, dok se i za Navasa otimaju bogati klubovi i ko bude najbolje ponudio, vjerovatno će dobiti potpis nekadašnjih igrača Arsenala i Seville. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi