Roma oslabljena za 'meč sezone'

Rimljani gostuju Portu

Roma oslabljena za 'meč sezone'

E. Škorić

Argentinski veznjak Javier Pastore propustit će duel s Portom u Ligi prvaka.

U srijedu navečer Roma gostuje Portu, gdje će pokušati da sačuva 2:1 prednost iz Rima i da se plasira u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.

Zbog povrede je otpao Javier Pastore, koji nije na raspolaganju Eusebiju di Francescu za okršaj na Dragau.

Ovo je već četvrta povreda Argentinca koji je iz PSG-a stigao u Romu, a ove sezone je ukupno sakupio 14 nastupa i uglavnom je ulazio s klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Romin tim za Porto: Olsen, Fuzato, Mirante; Karsdorp, Juan Jesus, Kolarov, Marcano, Santon, Fazio, Florenzi, Manolas; Cristante, Pellegrini, De Rossi, Zaniolo, Nzonzi; Perotti, Dzeko, Schick, Kluivert, El Shaarawy

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Pastore je bio velika nada u fudbalu,izgubio se u PSG, kao i Moura , nekada u Realu Robinjo, i tako dalje, momak zna da igra fudbal, ali kao od papira da je, samo povrede.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije