Roma ostaje bez napadača: Stigla ponuda za Patrika Schicka?

Seli u Bundesligu

Roma ostaje bez napadača: Stigla ponuda za Patrika Schicka?

E. Čaušević

Češki napadač Patrik Schick stigao je u Romu kao veliko pojačanje na ljeto 2017. godine.

Schick je tog ljeta bio na korak od odlaska u Juventus, ali je na kraju završio u Romi. Međutim, od dolaska na Olimpico mu ne ide onako kako je planirao i mnogi vjeruju da će na kraju sezone napustiti Romu.

Češki napadač nije uspio da se nametne u Romi za prvi tim pored Edina Džeke, a često je igrao krilnog napadača što nije njegova prirodna pozicija.

Italijanski mediji prenijeli su jutros da Roma ima primamljivu ponudu za Schicka i to od njemačkog Leipziga. Rimski klub je voljan da prihvati ponudu, a navodno ni Čeh nema ništa protiv odlaska u Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Schick je u Romu stigao za oko 14 miliona eura, a ove sezone je na 28 utakmica dao pet golova i upisao tri asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

igepa
hahha lazi majko moja da ga oni uzmi on nezna trcati..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije