Roma ostala bez još dvojice fudbalera

Vučica muku muči s povredama

Roma ostala bez još dvojice fudbalera

Roma je danas popodne objavila kako još dvojica njenih igrača imaju probleme s povredama. 

U pitanju su Chris Smalling i Lorenzo Pellegrini koji se samo priključuju ionako dugoj lisit povrijeđenih fudbalera Vučice.

Smalling je, kako se navodi u izvještaju, pretrpio udarac u lijevo koljeno, dok je Pellegrini dobio udarac u desno stopalo.

Obojica će biti podvrgnuti dodatnim analizama, ali kako sada stvari stoje duža pauza čeka Smallinga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Englez bi van terena mogao biti nekoliko sedmica i trebao bi se vratiti tek početkom januara, prenosi Calciomercato.com, dok je prognoza za Pellegrinija ipak nešto prihvaljivija. On bi trebao propustiti samo naredni meč protiv Wolfsbergera u Evropa ligi.

Inače, na spisku povrijeđenih kod Vučice nalaze se Cristante, Fazio, Kluivert, Pastore i Zappacosta.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti