Još trojica igrača Rome pozitivna na koronavirus

Problemi se nastavljaju

Još trojica igrača Rome pozitivna na koronavirus

Endin Čaušević

Roma je prije nekoliko dana potvrdila da je Edin Džeko pozitivan na koronavirus, te on nije igrao u prethodnom meču protiv Genove.

Džeko je i sam potvrdio na društvenim mrežama da je zaražen, te da se već nalazi u samoizolaciji. No, problemi za Romu čini se da su tek počeli što se tiče koronavirusa.

Naime, iz kluba su jučer stigle informacije da su još trojica igrača ovog tima zaražena. Radi se od Lorenzu Pellegriniju, Federicu Faziju i Davideu Santonu koji su bili pozitivni na jučerašnjem testiranju.

Pellegrini je to potvrdio putem Instagrama i otkrio je da ima određene simptome, ali da se osjeća dobro. Fazio i Santon nemaju nikakvih simptoma i od jučer se nalaze u samoizolaciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Amadou Diawara i Ricciardo Calafiori su i dalje pozitivni, ali zbog dobrih medicinskih nalaza dobili su dozvolu da treniraju samostalno.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi