Roma pojačanja traži u Realu i Barceloni

Vučica želi Arbelou i Adriana

Roma pojačanja traži u Realu i Barceloni

Endin Čaušević

Čelnici Rome danas su objavili da se na meti italijanskog kluba nalaze Alvaro Arbeloa i Adriano.

Vučica u januaru želi da dovede fudbalera koji će igrati na desnom beku, jer je to najproblematičnija pozicija u ekipi. Čelnici rimske ekipe saopštili su da će pokušati dovesti Adriana iz Barcelone ili Arbelou iz Real Madrida.

Adriano je igrač kojeg Roma želi već nekoliko mjeseci, a u prilog im ide i minutaža koju Brazilac ima u katalonskom timu. Adriano je ove sezone odigrao samo tri ligaške utakmice, a Roma se nada da će ga dovesti za četiri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane, u sličnoj poziciji je i Arbeloa koji utakmice kraljevskog kluba većinom gleda sa klupe za rezervne igrače. Navodno, Arbeloa je spreman da napusti Madrid, jer mu na kraju sezone ističe ugovor. Roma će pokušati već u januaru da ga dovede na posudbu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.