Džeki stiže konkurencija iz Premiershipa?
Foto:EPA

Fudbaler Watforda na meti Rome

Džeki stiže konkurencija iz Premiershipa?

S. Bošković

Ekipa Rome je zainteresirana za dovođenje napadača Watforda Odiana Ighala. 

Kako prenose talijanski mediji Vučića će u januaru tražiti nova napadačka rješenja, s obzirom na to da se mučila s realizacijom u dosadašnjem dijelu sezone. 

Kao prva meta spominje se Nigerijac, Odion Ighalo, koji je ranije igrao u Italiji za Udinese i Cesenu, a jedno vrijeme je proveo i u Španiji, gdje je igrao za Granadu.

Ighalo je za Watford ove sezone postigao 13 pogodaka u 18 ligaških utakmica. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegova vrijednost se procjenjuje na oko tri miliona funti, no za očekivati je da će Watford za jednog od svojih najboljih fudbalera tražiti mnogo više.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije