Roma ponovo odbila ponudu za Nainggolana

Kinezi iznenađeni

Roma ponovo odbila ponudu za Nainggolana

Endin Čaušević, foto: EPA

Belgijski reprezentativac Radja Nainggolan još uvijek ne zna da li će ostati u Romi ili će do kraja januarskog prelaznog roka promijeniti klub.

Interes za Naiggolana pokazao je kineski Beijing Guoan, a čelnici ovog kluba jučer su doputovali u Rim kako bi direkto pregovarali s vlasnicima Rome oko beznog fudbalera. Kako prenose mediji na Apeninima sastanak je održan sinoć, ali bez ikakvog napretka.

Roma je prvo odbila ponudu od 40 miliona eura za Nainggolana, te su iz rimskog kluba poručili da Belgijanac može ići samo za 50 miliona eura. Navodno, vlasnici kineskog kluba su na kraju pristali da plate taj iznos, ali su bili iznenađeni kada su iz Rome poručili da se odbija i ta ponuda.

Jasno je da Roma ne želi još uvijek da pusti Nainggolana dok se ne riješi situacija oko Edina Džeke i Emersona koji su na meti Chelseaja. Vučica ne želi ostati u januaru bez trojice važnih igrača, ali jasno je da će ipak neko od njih morati ići.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U prilog Romi, a i Beijingu Guoanu ne ide ni činjenica da je Nainggolan jasno poručio da nema želju sada da ide u Kinu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi