Novi preokret: Talijani tvrde da je Džeko sve bliže Chelseaju
EPA

Prenosi Sky Sport Italia

Novi preokret: Talijani tvrde da je Džeko sve bliže Chelseaju

Eldar Ganibegović

Prema najnovijim informacijama koje stižu iz Italije Chelsea je napravio korak naprijed u svojim pregovorima sa Romom oko prelaska Edina Džeke i Emersona Palmierija u njihove redove.

Naime, jučer su mnogi britanski mediji, između ostalog Sky Sports, prenijeli da su veoma male šanse da će Džeko preseliti na Stamford Bridge, te da pesimizam raste kada su u pitanju oba igrača Rome.

Međutim, poznati novinar Sky Sport Italije Gianluca Di Marzio tvrdi da pregovori između dvije strane dobro napreduju, iako će biti potrebno još 24-48 sati da dođe do potpunog dogovora.

Chelsea sada, navodno, nudi 50 miliona evra i šest miliona evra u bonusima, od čega 30 miliona evra za bh. napadača, ali Vučica traži nešto više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Londonski klub je također spreman da Džeki da nešto duži ugovor vrijedan 5,5 miliona evra godišnje, navodi italijanski Sky Sport.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi