Roma poslala ponudu za Baileyja
(Foto: EPA)

Nude 40 miliona eura

Roma poslala ponudu za Baileyja

M. Šljivak

Ekipa Rome ovog ljeta je dovela veliki broj pojačanja.

Nekoliko zaista sjajnih imena stiglo je na Olimpico, a s obzirom na to da prelazni rok traje do sutra u 18 sati, rukovodstvo rimskog tima želi završiti još jedan sjajan posao.

Danas je rimski tim poslao zvaničnu ponudu za krilnog igrača Bayera iz Leverkusena Leona Baileyja, a cifra koju nude je 40 miliona eura.

Apotekari žele 10 miliona eura više za 21-godišnjeg talentovanog fudbalera sa Jamajke. Ipak, vjeruje se da bi do dogovora moglo doći i Bailey bi već sutra mogao postati novi član Rome.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pregovori već dugo traju. Sve je na sebe preuzeo čudesni sportski direktor Monchi koji ekipu Rome podiže na mnogo veći nivo poslovima koje završava.

Bailey je prošle sezone odigrao 34 utakmice za Bayer i postigao je 12 golova uz šest asistencija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi