Roma potvrdila: Iturbe napušta Olimpico

Iturbe u januaru seli u Englesku

Roma potvrdila: Iturbe napušta Olimpico

Endin Čaušević

Čelnici Rome potvrdili su danas da će ekipu u januaru napustiti Juan Manuel Iturbe.

Fudbaler rimske ekipe nalazi se na meti engleskog Watforda, a direkor Rome Walter Sabatini potvrdio je da pregovara sa engleskom ekipom oko obeštećenja.

"Pregovaramo sa Watfordom i uskoro će biti sve poznato. Iturbe će vjerovatno napustiti Romu u januaru", rekao je Sabatini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Watforda, za Iturbea su zainteresovani Bologna, Granada i Udinese, ali je on odlučio da se okuša u engleskoj Premier ligi. Navodno, Watford će Romi za Iturbea platiti oko 15 miliona eura, iako Vučica traži 18 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.