Roma pronašla zamjenu za De Rossija?

Dolazi mladi italijanski reprezentativac

Roma pronašla zamjenu za De Rossija?

Teme:

Čini se kako je Roma vrlo brzo pronašla zamjenu za Danielea De Rossija.

Podsjetimo, iskusni vezista je na kraju ove sezone odlučio da se oprosti od dresa Rome, a čini se kako bi Vučica mogla ostati i bez drugog veziste Stevena N'Zonzija kojeg namjerava prodati.

Tuttomercatoweb prenosi kako Roma u vezni red namjerava dovesti Rolanda Madragora, mladog reprezentativca Italije koji iza sebe ima vrlo uspješnu sezonu u Udineseu.

Radi se o defanzivnom veznom igraču koji je u Udinese došao prošlog ljeta iz Juventusa za 20 miliona eura, a nakon vrlo dobre sezone bi ponovo trebao promijeniti sredinu.

Inače, on je u Seriji A debitovao sa samo 17 godina i to u dresu Genove, a na ljeto 2016. godine je otišao u Juventus za devet miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se kako će eventualnim transferom u Romu dobiti novu priliku da se pokaže na velikoj sceni.

Inače, on je u prošloj sezoni odigrao 36 utakmica, postigao tri gola i dodao dvije asistencije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi