Čarolija Pedra za prvu pobjedu Rome u sezoni
Foto - EPA

Savladali Udinese

Čarolija Pedra za prvu pobjedu Rome u sezoni

M. Šljivak

Roma je u 3. kolu Serije A savladala na gostovanju ekipu Udinese sa 0:1.


Nije ovaj meč ponudio previše ljepote, a utakmicu je na kraju odlučila istinska majstorija Pedra Rodrigueza.

Roma je u prvom poluvremenu imala veliku šansu preko Edina Džeke. Iako je dijamant napravio sve kako treba, završnica je bila loša i propala je velika šansa.

Imao je i Udinese itekako opasnih situacija pred golom Vučice. Ni oni nisu uspjeli zabiti, pa se na odmor otišlo bez golova.

Nakon deset minuta igre u nastavku Roma je povela. Majstorski gol je zabio Pedro za 0:1.

Potom je Udinese imao nekoliko odličnih šansi za izjednačenje. Ipak, do njega nisu uspjeli doći i Roma je stigla do prve pobjede u sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 3. kolo:

Udinese - Roma 0:1

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Bolna konstatacija, ali Džeko je večeras odigrao skroz slabo.
1 9
GuiliDamou
Nije bio najbolji, a ne biti najbolji i odigrati lose je velika razlika! Da je igrao lose, mislim da bi ga izvadio bar u 70toj minuti. Po meni sasvim solidna partija, eh sad, sto mi volimo da ga nagrdimo cim ne da gol ili ne asistira... to je druga prica...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi