Roma sa Džekom, Pjanićem i Zukanovićem na Palermo

Prema pisanju italijanskih medija

Roma sa Džekom, Pjanićem i Zukanovićem na Palermo

Fudbaleri Rome i Palerma odigrat će večeras na Olimpicu pretposljednji meč 26. kola Serije A.

Rimljani su u nizu od četiri uzastopne pobjede te u ovaj meč ulaze kao veliki favoriti protiv Palerma koji se nalazi dva mjesta iznad opasne zone.

Prema pisanju italijanskih medija, večerašnji meč na Olimpicu trebao bi početi bh. trojac Džeko-Pjanić-Zukanović.

Dok je Pjanić bio siguran starter za ovu utakmicu, pod upitnikom su bili Zukanović i Džeko koji nisu počeli meč protiv Real Madrida u Ligi šampiona prošle srijede. Zukanović na tom meču čak nije bio ni na klupi za rezervne fudbalere.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjerovatni sastav Rome za večerašnji meč: Szczesny; Florenzi, Rudiger, Manolas, Zukanović; Pjanić, Nainggolan; Salah, Perotti, El Shaarawy; Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi