Čekajući prve kontakte: Menadžeri uzalud nude Lacazettea, samo Džeko je opcija

Godinu kasnije ništa se nije promijenilo

Čekajući prve kontakte: Menadžeri uzalud nude Lacazettea, samo Džeko je opcija

Admin Čaušević

Bez obzira što je ušao u jesen karijere Edin Džeko je i dalje izuzetno cijenjen i tiha je patnja mnogih evropskih klubova. 

Do prekida sezone uslijed pandemije koronavirusa Džeko je bio u odličnoj formi. Iako je napunio 34 godine to se na njegovim igrama uopšte ne osjeti. U Seriji A i Europa ligi je zabio 15 golova.

Prošlog ljeta popularni Dijamant je bio višemjesečna želja Intera, a godinu kasnije nije se ništa promijenilo. Tako izvještavaju mediji bliski milanskom klubu.

Fcinternews.it navodi kako su nedavno menadžeri Alexandera Lacazattea ponudili francuskog napadača Nerazzurrima, ali odgovor je poprilično jasan: "Nismo zainteresovani."

Potražite više informacija na temu Serie A:

U slučaju sve izvjesnijeg odlaska Lautara Martineza Džeko će biti prva opcija za napadački dio tima i tandem sa Romeluom Lukakuom. Za sada nije bilo direktnog kontakta, ali iskusni Sarajalija je i dalje Interova tiha patnja.

Roma ima velikih finansijskih problema, konstantno posluje u minusu, to će biti posebice izraženo nakon pandemije koronavirusa. Samo za ovu sezonu dug iznosi 126 miliona eura pa se u Interu nadaju da bi Vučica s namjerom da skreše troškove plata mogla pustiti Džeku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Edi na tebe je red,Mire ohani loma.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi