Dva gola bh. Dijamanta

Roma se poigrala sa protivnikom, Džeko najavio odličnu sezonu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Rome pobijedili su danas u prijateljskom meču italijanskog niželigaša Latinu sa uvjerljivih 9:0.

Očekivano, tim Eusebija Di Francesca je do vrha napunio mrežu protivnika, a dva gola je postigao i bh. napadač Edin Džeko.

Edin je utakmicu počeo na klupi, šansu je dobio u drugom poluvremenu, a iskoristio je jako dobro jer je postigao dva gola.

Također, imao je još nekoliko dobrih šansi koje nije iskoristio, ali svakako da su ovi golovi najava još jedne jako dobre sezone.

Prednost je danas imao Patrik Schik u vrhu napada i Čeh je šansu iskoristio da postigne hat-trick u prvom poluvremenu, a pogađali su još Marcano, Pellegrini dva puta, dok je Manes zabio autogol.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Latina - Roma 0:9

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi