Roma sprema zanimljivu ponudu za fudbalera Intera

Vučica nudi Adema Ljajuća za Juana Jesusa

Roma sprema zanimljivu ponudu za fudbalera Intera

Endin Čaušević

Čelnici Rome zainteresovani su da u svoje redove dovedu fudbalera Intera Juana Jesusa.

Vučica u januaru želi da pojača odbranu, a prvi na listi želja rimske ekipe je štoper Intera Juan Jesus. Prema pisanju italijanskih medija Roma želi Interu ponuditi ugovor Adema Ljajića u zamjenu za Jesusa.

Ljajić ove sezone igra na posudbi u Interu koji će Romi na kraju morati platiti 11 miliona eura ukoliko ga budu željeli zadržati, ali nova ponuda Rome skroz mijenja situaciju. Ukoliko Inter pristane na ovu ponudu Jesus će od januara biti igrač Rome, dok će Ljajić na ljeto potpisati za Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Romi situaciju olakšava mala minutaža Jesusa u Interu koji se nakon dolaska Mirande, Medela i Murilla ne može izboriti za mjesto u prvoj postavi ove ekipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.