Roma spremila ponudu za zvijezdu Chelseaja
EPA

Tri miliona eura po sezoni...

Roma spremila ponudu za zvijezdu Chelseaja

Čelnici Rome su, prema pisanju italijanskih medija, pokazali interesovanje za Pedra Rodrigueza.

Kako ne idu najbolje pregovori sa Arsenalom oko kupovine Henkrikha Mkhitaryana, u Romi su se okrenuli drugim rješenjima, tačnije Rodriguezu koji je na izlaznim vratima Chelseaja.

Rimljani žele iskoristiti to što Pedro još nije produžio ugovor s Chelseajem, a Corriere dello Sport piše kako su mu već pripremili ponudu prema kojoj bi na godišnjem nivou imao tri miliona eura uz bonuse.

"U Romi vjeruju kako će taj iznos zadovoljiti Pedra da preseli u Vječni grad", pišu Italijani.

Pedro, s druge strane, glasine o eventualnom prelasku u Romu nije želio da komentariše iz razloga što još nije razgovarao sa Chelseajem o svojoj budućnosti.

Ove sezone Pedro se nije naigrao u Chelseajevom dresu. Niz povreda te konkurencija u timu razlog su zašto je nastupio na samo devet utakmica u ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi