Paulo Fonseca prekrižio čak šestoricu igrača

Idu na transfer listu

Paulo Fonseca prekrižio čak šestoricu igrača

Endin Čaušević

Klubovi širom Evrope s nestpljenjem čekaju početak 2021. godine, odnosno januarski prelazni rok.

Mnogi klubovi nalaze se u finansijkoj krizi zbog svega što se dešavalo u godini iza nas, ali se nadaju da će 2021. godina konačno donijeti poboljšanje što se tiče finansija.

Jasno je da su mnoge ekipe primorane u januaru prodati neke od igrača kako bi "stali na noge", a situacija nije bajna ni u Romi. Mediji na Apeninima pišu da će Vučica ove zime pokušati prodati čak šestoricu igrača.

Roma želi u januaru dovesti nekoliko novih pojačanja, ali jasno je da prvo moraju zaraditi novac kako bi uspjeli ostvariti svoje planove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Corriere dello Sport piše da je Paulo Fonseca dao zeleno svjetlo za prodavanje čak šestorice igrača. Na listi otpisanih nalaze se Carles Perez, Federico Fazio, Davide Santon, Bruno Peres Juan Jesus i Amadou Diawara.

Što se tiče pojačanja čini se da je trenutno najbliži povratku u Romu, Stephan El Shaarawy, koji igra trenutno u Kini.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi