Roma vodi u utrci za mladog veznjaka Atalante
Foto: EPA

Kessie najbliži Romi

Roma vodi u utrci za mladog veznjaka Atalante

Menadžer Francka Kessiea tvrdi da Roma vodi u utrci za ovog talentovanog veznjaka Atalante, te da je najbljiža da u svoje redove dovede 20-godišnjaka.

Ipak, menadžer mladog Kessiea, priznaje da dogovor još nije postignut, te da je moguće da igrač Atalante ipak karijeru nastavi negdje drugo.

Prema informacijama iz italijanskih medija, Roma i Atalanata su blizu postizanja dogovora, a cijena koju će Roma morati isplatiti se kreće oko 30 miliona eura.

George Atangana, menadžer mladog fudbalera, ipak ne želi odbaciti mogućnost da Kessie na kraju završi u nekom drugom klubu, navodeći kako je i Chelsea zainteresovan za usluge njegovog klijenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Roma vodi u trci za Kessiea, ali ugovor još nije zaključen zato što ima još vrhunskih klubova koji su me kontaktirali u vezi sa njegovim angažmanom", rekao je Atangana italijanskim novinarima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi