Roma želi prodati Cengiza Undera i dovesti fudbalera Intera

Politano na meti Vučice

Roma želi prodati Cengiza Undera i dovesti fudbalera Intera

E. Čaušević

Turski reprezentativac Cengiz Under već ovog januara mogao bi napustiti Romu.

Under je prošle sezone bio standardan u ekipi Rome, ali nakon dolaska Paula Fonsece na trenersku klupu to se promijenilo. Turčin se nije baš naigrao u dosadašnjem dijelu sezone i navodno Roma već želi da ga proda.

Italijanski mediji prenose da rimski klub već u januaru želi da se riješi Undera koji je u Seriji A odigrao tek 283 minute. Roma će pokušati prodati ovof 22-godišnjaka jer žele u svoje redove dovesti igrača Intera.

Na meti Rome nalazi se Matteo Politano koji je kod Antonija Contea pao u drugi plan. Čelnici Rome vjeruju da bi Politano bio odlično pojačanje za rimski klub, a od prodaje Undera novac bi uložili u dovođenje igrača Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, pored Politana na meti Rome nalazi se i veznjak Fiorentine, Gaetano Castrovilli. Bit će zanimljivo vidjeti da li će Roma uspjeti ostvariti zacrtani cilj.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi