Direktor Intera najzad govorio o Eriksenu

Seli li Danac u Italiju?

Direktor Intera najzad govorio o Eriksenu

Edmir Škorić

Direktor Intera Beppe Marotta potvrdio je da klub traži veznjaka i krilnog igrača, ali da nije kontaktirak Christian Eriksen.

Tottenhamov Danac se povezivao sa Interom posljednjih dana, kao i Arturo Vidal iz Barcelone, ali očigledno nema dogovora.

"Imamo različite kontakte sa agentima i klubovima kako bismo povećali razinu kvalitete momčadi koja već radi izvanredne stvari", rekao je Marotta za Sky Sport Italia prije meča sa Napolijem, dodavši:

"Još nismo postigli zaključak, jer želimo mirno prihvatiti ga i donijeti ispravne odluke, čak i ako bi to trebalo značiti da uopće nema potpisivanja. Radije ne govorim o imenima, ali na tržištu transfera vrlo smo aktivni. Koga ćemo dobiti ovisi i o onima koji budu dostupni".

"Upravo sada tražimo veznog igrača i krilo. Ako igrači budu tražili da odu, pokušat ćemo ih usrećiti, ali dosad nismo imali takav pritisak od naših igrača", dodao je.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Onda je govorio o Eriksenu.

"Inter je često povezan s igračima izvrsne kvalitete, a to laska, ali s Tottenhamom nismo imali nikakav kontakt. Eriksen je talentiran igrač, ne moram vam to govoriti, a bit će slobodan agent u junu 2020. godine. Mislim da su mnogi zainteresovani, ali ne mogu vam reći da smo u pregovorima s klubom ili agentom", poručio je Marotta.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Zanimljivo...a ovo su slike eriksena kako igra ili?
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi