Igrač Wolverhamptona provocirao Semeda i izazvao bijes navijača Barcelone: "Taj klub se raspao"

Saiss u centru pažnje

Igrač Wolverhamptona provocirao Semeda i izazvao bijes navijača Barcelone: "Taj klub se raspao"

Endin Čaušević

Nelson Semedo je na ljeto 2020. godine napustio Barcelonu i karijeru je nastavio u Wolverhamptonu.

Ovaj 28-godišnji Portugalac u katalonski klub je stigao na ljeto 2017. godine kao zamjena za Danija Alvesa na desnom beku, ali svojim igrama nije ispunio očekivanja.

Barcelona je prije nešto više od godinu dana odlučila da ga proda Wolverhamptonu i uspjeli su inkasirati 32 miliona eura.

Semedo se našao ponovo u centru pažnje i to zbog saigrača Romaina Saissa s kojim je odmjerio snage na igrici FIFA 22.

Saiss je pobijedio Semeda u tri navrata, a onda je odlučio da ga prozove pred cijelom ekipom, a potom je spomenuo i Barcelonu što se nikako nije svidjelo navijačima katalonskog kluba.

"Nelsone, prijatelju, zašto još uvijek spominješ Barcelonu? Taj klub se raspao, gotovi su. Messi je otišao, svi su otišli, Barcelona je gotova!", rekao je Saiss, a Semedo je samo kratko odgovorio: "Znam da su gotovi, ali...".

Saiss se nije zaustavio na tome i nastavio je provocirati Semeda: "Nema 'ali'. Varaš. tri puta u tri utakmice sam te pobijedio".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je jasno da se igrač Wolverhamptona šali navijačima Barcelone se to nije baš svidjelo, te su kritikovali Saissa zbog takvih komentara na račun katalonskog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi