Romario, jesi li razmislio prije nego što si zinuo? Preporučujem Jesusu što više seksa...

Kad legende počnu lupetati

Romario, jesi li razmislio prije nego što si zinuo? Preporučujem Jesusu što više seksa...

Legendarni brazilski napadač Romario počeo je lupetati sve i svašta što svakako ne bi trebalo priličiti jednom takvom imenu u svjetskom fudbalu.

Iako je ovaj 52-godišnjak otac šestero djece, ipak ga to ne tjera da razmisli šta će reći u javnosti. Tako je napadaču reprezentacije Brazila Gabrielu Jesusu preporučio da se što više seksa u Rusiji.

"Gabrielu je u Rusiji najvažnije da se redovno seksa. To je jako bitno, kao i što više odmaranja i pametnog korištenja slobodnog vremena. Jasno je da na dan utakmice mora biti skoncentrisan isključivo na fudbal, ali kvalitetan odmor je jako bitan", rekao je Romario i dodao:

"On mora znati da je Svjetsko prvenstvo takmičenje koje je potpuno drugačije od ostalih. Tu moraš zabiti prvu šansu u kojoj se nađeš, jer će ti možda biti zadnja. Dobra stvar je što igra u Evropi pa, manje-više, zna sve defantivne protiv kojih će igrati. Ali, ponavljam, najvažnije mu je da bude puno dobrog seksa".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo da je Romario tokom karijere odigrao ukupno 85 mečeva za reprezentaciju i postigao je 71 gol. On je sa Brazilom osvojio Svjetsko prvenstvo 1994. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi