Prije dva mjeseca su mu se svi smijali, sada navijači uništavaju tuđa vozila samo da ga vide

Nerealne scene

Prije dva mjeseca su mu se svi smijali, sada navijači uništavaju tuđa vozila samo da ga vide

Admin Čaušević

U fudbalu je tanka linija između ponora i slave. Najbolje je to možda i osjetio fudbaler kojem se krajem prošle sezone smijao cijeli svijet zbog njegovih poteza na terenu.

Romelu Lukaku se nije proslavio u završnici sezone u dresu Intera, a njegovi promašaji u finalu Lige prvaka protiv Manchester Cityja su postali viralni.

U međuvremenu Belgijanac je sebi zatvorio vrata Nerazzurra, dok je postao otpisan i u Chelseaju pa se hvatao za slamku spasa u potrazi na novim klubom pošto je i u Juventusu postao nepoželjan.

Spas je pronašao u Rimu. Robusni Belgijanac je u utorak doputovao u Vječni grad, a navijače Vučice je uhvatila nevjerovatna euforija.

Oglasi

Oko osam hiljada pristalica rimskog velikana je pratilo let Belgijanca u Italiju, dok je i na aerodrom stigao veliki broj tifosa Rome, jednostavno svi su željeli da ga vide.

Kako bi vidjeli Lukakuov avion mnogi su čak stajali na automobilima, ne razmišljajući o vandalskom činu koje su izazvali.

[twitter]https://twitter.com/realBertBlocken/status/1696608981177827600[/twitter]

Taako su navijači Rome jučer na aerodromu Ciampino oštetili nekoliko parkiranih automobila. Na nekim je uništen krov, a na nekim šoferšajbe.

Da navijačima Giallorossa ne bi promaklo novo pojačanje oni su penjali na automobile, razbijali prozore te udubljivali haube i krovove.

Kada su se vozači vratili po svoje automobile dočekalo ih je neugodno iznenađenje jer niko neće nadoknaditi njihovu štetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukaku je u Romu stigao na posudbu, a imat će platu od 9 miliona eura s tim da će nekoliko mjesečnih plata pokriti i Chelsea, dok je u ugovor uključeno i nekoliko bonusa vezanih i za osvajanje Scudetta.

Robusni Belgijanac je izabrao broj 90, a očekuje se da za vikend bude bude na raspolaganju Joseu Mourinhu u derbiju sa Milanom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi