Lukaku oštro dočekan u Milanu: "Upozoravamo vas da više ne slinite za njim"

Poruka najvatrenijih navijača Intera

Lukaku oštro dočekan u Milanu: "Upozoravamo vas da više ne slinite za njim"

E. Ganibegović

U karijeri Romelua Lukakua odvija se prava drama.

Belgijski napadač je prošlog ljeta prešao iz Intera u Chelsea za 115 miliona eura, a već sada se vraća na Giuseppe Meazzu na jednogodišnju posudbu koja će Inter koštati 18 miliona eura (10 miliona za posudbu i osam miliona za platu).

Navijači Intera, međutim, duboko su razočarani Lukakuom nakon njegovog nedavnog odlaska.

"Romelu, očekivali smo da ćeš se ponašati drugačije, transparentnije i poštenije. Zaštitili smo te i dočekali kao sina, a ti si pokazao da si kao i svi ostali i zaljubio si se u novac. Želimo ti sve najbolje, ali pohlepa se ne isplati uvijek. Ujedinjeni u istom smjeru, tako da poruka bude jasna i za one koji su ostali", napisali su navijači u otvorenom pismu i uništili mural Belgijanca. 

La Gazzetta dello Sport objavila je da je Lukaku bio dirnut i imao suze u očima kada ga je njegovagent Sebastien Ledure u utorak obavijestio da je Inter postigao dogovor s Chelseajem. No , navijači s tribine "Curva Nord" i dalje su ljuti. Pozivaju sve fanove da budu oprezni oko njegova povratka, jer Lukaku mora vratiti poštovanje poniznošću i znojem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Curva Nord podržava Inter i neće protestovati protiv bilo kakvog transfera. Za sve u budućnosti, Lukaku će morati zaraditi svoje terenu. Poniznošću i znojem. Ovdje su ga već tretirali kao kralja, ali sada je poput mnogih drugih. Nikada nećemo djelovati protiv Lukakua ako opet obuče Interov dres. Ipak, potičemo sve navijače Intera da ostanu mirni i upozoravamo da ne upadnu u zamku trčanja za Belgijancem i slinjenja za njim", napisali su, između ostalog, iz najvatreniji navijači Intera. 

Lukaku nije jedini Interov ljetni transfer. Na korak od potpisivanja ugovora je Paulo Dybala, dok je već stigao iz Rome Henrikh Mkhitaryan. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHparola
Nikada nemoj vjerovati nekom lukaka, to treba biti pravilo broj 1 zivota
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi