Lukaku i Ziyech se svađali na nizozemskom jeziku, a Engelzi otkrili šta je bila glavna tema

Chelsea nije uspio pobijediti Brighton

Lukaku i Ziyech se svađali na nizozemskom jeziku, a Engelzi otkrili šta je bila glavna tema

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja sinoć su osvojili samo jedan bod na gostovanju kod Brightona (1:1) u okviru 24. kola Premiershipa.

Plavci su nakon prvog poluvremena vodili sa 1:0 kada je Hakim Ziyech uspio da zatrese mrežu domaćeg tima, ali u nastavku utakmice Brighton je golom Webstera uspio da dođe do remija.

Chelsea sinoć nije previše blistao, a na udaru kritika najviše su bili Romelu Lukaku i Ziyech koji nisu baš odigrali utakmicu onako kako se očekivalo.

Na društvenim mrežama pojavio se i video s kraja prvog poluvremena kada je kamera snimila Ziyecha i Lukakua kako se svađaju, a odlučili su da pričaju na nizozemskom jeziku.

Ipak, engleski mediji ubrzo su otkrili da su pričali o jednom napadu Chelseaja kada je Ziyech centrirao sa strane, ali Lukaku nije uspio da postigne pogodak.

Belgijanac je objašnjavao Marokancu da je centrirao isuviše jako i da nije mogao da smiri loptu, a Ziyech se pravdao da to nije bilo tako, te da Lukaku nije reagovao dobro u toj situaciji.

Nakon utakmice i Thomas Tuchel je informisan o razgovoru svojih igrača, te je jedan od novinara pitao da li je sve u redu između Ziyecha i Lukakua.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pa normalno je da tako pričaju i normalno je da nisu sretni kada nešto ne ide kako treba", prokomentarisao je trener londonskog kluba.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

bk123
jao glupa naslova....
6 3
BogatiDijasporac
Marokanac i Belgijanac pricaju holandski :))) Jbo lud zbunjenog.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi