9

Komentari (9)

SEJFUDIBIKODZE
Bez Dzeke,sa Dzekom i sa Lukakuom ovaj tim se neće više boriti za titulu,traljavica je mogla proći ove godine iduće ne
Lenox
Džeko ide svakako iz Intera. Došo ovaj ili neko drugi, Džeko zbog godina će morati ići, a i nije ispunio ono za šta je doveden.
Emir.D
Ja neznam lenox sta si ti gledo i kako si dosao do tog zakljucka da nije ispunio ocekivanja?? Drug moj ako hoces da osvojis ligu i da dalje dodjes u ligi sampiona potreban je i lukaku i on a onaj mali gurbo..
DamirT
Pa ne igra Dzeko sam u Interu.Sasvim dobra sezona za njega.Nije on kriv sto Radu pokloni pobjedu Bologni
Lenox
Lukaku i Džeko su dva ista tipa igrača. Jedan je star drugi mlad. Ne vjerujem da će oni držat Džeku, Lautara i Lukakua u ekipi i plaćati. On je doveden da postiže golove, nije ih postigao koliko se očekivalo i ćao. Jbga tako funkcionišu ozbiljni klubovi. Vidjet ćemo u toku prelaznog roka.
BHparola
@Lenox Ti si smijesan, ne poznajes fudbal dobro, to nisu veliki klubovi, veliki klubovi ne mjenjaju stalno igrace i od 0 pocinju, ekipa se treba dobro poznavati, slijepo znati sta drugi radi, a ovi napadaci intera sto isti jezik pricaju isto su ljubomorni i ne dodaju lopti dzeki, da ne pokaze svoje kvalitete, to je druga prica, sam dzeko ne moze a kod lukakua to ne bi proslo tako, dobili bi po pitschki
BHparola
@Lenox A onaj sugavi lautaro, sto se uzdigao i sto se pravi frajer u svakoj utakmici i sam hoce sve, nece dobro proci u svojoj karijeri ako tako nastavi, tih igraci su smijesni za dzeku, sta je dzeko sve prosao u ekipama, sto ne bi svi mogli cao i ljubomora nije zdrava
damir83
Dzek je bijo bolji od Lukakua ove sezone
Kugla
Onaj sugavi lautro je dao vise golova od naseg dijamanta. Dzekino je proslo samo ce nam jos reprezentaciju zeznut
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.