Promašaj nad promašajima, a ko drugi nego Romelu Lukaku!

Bruka

Promašaj nad promašajima, a ko drugi nego Romelu Lukaku!

E. Škorić

Inter se muči s Fiorentinom u utakmici koja je obilovala šansom, a jedinu su iskoristili gosti nakon što su domaći promašivali zicere.

Inter je favorit na domaćem terenu protiv Fiorentine, a napadački tandem Lukaku - Correa danas nije raspložen.

Imao je domaćin svoje šanse, jednu dobru propustio je nesebični Mkhitaryan, ali ipak sve se vrti oko Belgijca.

Iako se činilo kako se vratio u formu nakon golova u dresu Belgije, večeras je imao nestvaran promašaj. Kako je ovo moguće?

Vrlo brzo stigla je kazna, pa je Bonaventura donio vodstvo gostima iz Firence, a Interova užasna forma u ligi se očito nastavlja.

Edin Džeko i Lautaro Martinez odavno se zagrijavaju i za očekivati je da neko od njih veoma brzo dobije priliku za igru.

Lukaku jednostavno ne zna da postigne gol, ali čini se da nije jedini danas u sastavu Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što navijače naročito brine je užasna efikasnost u posljednje vrijeme, a Inzaghi će pokušati da pronađe rješenje i za to. Možda za početak da izbaci Lukakua?!

Sve ovo posebno brine jer se bliže mečevi s Benficom u četvrtfinalu Lige prvaka...

Top Komentari

YouTalkinToMe
Ako nije lukaku jeste martinez, malo se ko zna izblamirati kao njih dvojica. Ovo su prilike gdje ne treba nista ni raditi vec samo pustiti da te lopta pogodi.
0 0
Mowzilla
Sasa Matic bi pogodio, i to no-look-om...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi