Cijela Italija bruji o načinu na koji je Lukaku proslavio gol protiv Juventusa

Bit će kažnjen

Cijela Italija bruji o načinu na koji je Lukaku proslavio gol protiv Juventusa

Edmir Škorić

Romelu Lukaku postigao je pogodak u porazu Intera od Juventusa (2:1).

Belgijanac je gol proslavio na neobičan način - gestikulacijom navodeći na to da je kažnjen i priveden.

Uradio je to nakon što je početkom ove sedmice slavio rođendan s nekim saigračima u hotelu ucentru Milana, ali je policija prekinula zabavu u tri ujutro kad su trebali da krenu kući.

Italija ima na snazi policijski čas od 22 sata do 5 sati ujutro, a bivši napadač Manchester Uniteda i njegovi prijatelji trebalo bi da dobiju kaznu od 400 eura zbog kršenja pravila.

Belgijski napadač našalio se zbog incidenta kada je u subotu slavio svoj pogodak protiv Juventusa. 28-godišnjak ove sezone ima 23 gola u 35 utakmica Serie A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukaku je naravno najzaslužniji što je Inter nakon dugo godina došao do Scudetta i to na dominantan način.

Inter je i u meču protiv Juventusa bio bez rezultatskog imperativa, baš kao što će biti i u narednoj nedjelji protiv Udinesea na Giuseppe Meazzi.

Top Komentari

miki30
Može on, to nije problem! A da li se neko šali na njegov račun, odma bi bilo na rasnoj osnovi. Oni mogu sve, a sa njima se nesmije ni zezati ni nešto reći što im nepaše, odma te optužuju za rasizam.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi