Lukaku slaveći titulu žestoko prozvao Ibrahimovića: Opet se spominje Bog...

Sjetio se Šveđanina

Lukaku slaveći titulu žestoko prozvao Ibrahimovića: Opet se spominje Bog...

E. Škorić

Napadač Intera Romelu Lukaku nastavlja slaviti Scudetto, a danas se prisjetio i Zlatana Ibrahimovića.

Inter je nakon remija Sassuola i Atalante jučer i zvanično postao prvak Italije i to prvi put nakon 2010. godine, a belgijski napadač Romelu Lukaku jedan je od najzaslužnijih za to sa 21 golom na 33 utakmice u Seriji A.

"Pravi je Bog okrunio kralja. Sad se pokloni. Kralj Milana", napisao je Lukaku na Twitteru, naravno prozvavši tako napadača gradskog rivala Milana Zlatana Ibrahimovića.

“Milano nikada nije imao kralja, već ima Boga,” napisao je 39-godišnji Ibrahimović prije nekoliko mjeseci na Twitteru.

Bio je to njegov odgovor Belgijancu, koji je u februaru nakon posljednjeg “Derby della Madonnina”, u kojem je Inter slavio sa 4:2, napisao “Stigao je novi kralj u grad”.

U posljednjem derbiju Intera i Milana Ibra i Lukaku su imali žestoke verbalne okršaje i očigledno se baš i ne poštuju ili barem tako izgleda u javnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I dok Inter slavi Scudetto, Milan i Ibrahimović će pokušati da ostanu na pozicijama koje vode u Ligu prvaka. Rossoneri su u  subotu savladali Benevento i imaju 69 bodova, koliko imaju i Juventus te Atalanta. Upravo će protiv Juventusa Milan igrati u narednom kolu i to u Torinu.

[twitter]https://twitter.com/RomeluLukaku9/status/1389237257345830913[/twitter]

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
U poredjenju s Ibrom je obicni trupac.Je Ibra i ovakav i onakav,ali njegov trag u evropskom fudbalu je i te kako fascinantan.Sramota de se on toliko mladji i takve konstitucije poredi s covjekom koji igra sa 40+.Pogotovo uzimajuci u obzir katastrofalnu tehniku...nije donkey bez razloga(nisam mu ja smislio nadimak).Jak je,brz,krupan,silan...i to je to,klasican probijac,i to radi dobro.I nista vise.To mu je dovoljno da drma Seriom A.Ali je itekako nedovoljno da se trpa u istu recenicu s majstorom fudbala.Da ima mrvu srama i odgoja zavezao bi labrnju,i pokusao uciti od boljih.Koji kralj Milana bog te vidio...Schewchenko,Inzaghi,Pirlo,Kaka,Maldini,Baggio,Vieri,Ronaldo....to su kraljevi Milana!Valjda ce to neko ovom trupcu to i prisapnuti.Katastrofa...
14 3
Taceoni
Koji tokmak trupac kad se sjetim samo dok je igrao u Engleskoj koji je to bio promašaj????
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi