Lukaku ne zna uštopati loptu, igrači Napolija mu se smijali

Belgijskom napadaču ne ide u posljednje vrijeme

Lukaku ne zna uštopati loptu, igrači Napolija mu se smijali

Edmir Škorić

Nogometaši Napolija smijali su se Romeluu Lukakuu nakon što nije uspio iskontrolisati loptu tokom utakmice u srijedu navečer.

Edin Džeko postigao je jedini pogodak na utakmici u drugom poluvremenu i tako osudio Napoli na prvi ovosezonski poraz.

Gol bh. reprezentativca uveliko otvara prvenstvo u Italiji i sada bi trka za Scudetto mogla biti mnogo neizvjesnija, jer je prije ove utakmice vladalo mišljenje da bi eventualnom pobjedom Napoli naprosto "završio posao", bez obzira što ima još puno do kraja prvenstva.

Inter je slavio veliku pobjedu, Džeko je junak, a predmet ismijavanja je njegov saigrač u napadu Romelu Lukaku, koji se često muči sa prijemom lopte i kontrolom iste.

Belgijski reprezentativac dosta se muči otkako se vratio u Inter na posudbu iz Chelseaja. Povrede su ga ograničiče na samo pet startnih nastupa u Seriji A, a u srijedu je zajedno s Džekom startao u derbiju.

U jednom momentu Matteo Darmian je brzim dodavanjem pokušao da uposli Lukakua, ali Belgijcu se lopta od noge odbila kao od stijene, te je izašla u aut.

Lukaku je spustio ramena u ljutnji, svjestan da će snimak obići društvene mreže, a kamere su u tom trenutku uhvatile rezervne igrače Napolija kako se smiju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lukaku je izgubio na samopouzdanju nakon jednog perioda suše, ali sigurno je da će njegov povratak mnogo značiti Interu.

Smatralo se da Džeko i Lukaku zbog svojih fizičkih sličnosti neće biti zajedno na terenu, a Inzaghi sve više inzistira na tome da mogu igrati zajedno. Također su i njih dvojica u više navrata izjavili da im odgovara kada su zajedno na terenu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi