Romelu Lukaku želi da FA organizuje All-Star meč Premier lige

Po uzoru na američke sportove

Romelu Lukaku želi da FA organizuje All-Star meč Premier lige

Napadač Manchester Uniteda Romelu Lukaku je putem društvenih mreža zatražio mišljenje svojih pratioca, ali i predložio FA-u da uvede All-Star meč engleskog fudbala, baš kako to rade u američkim ligama i sportovima.

NBA All-Star se, naprimjer, održava svakog februara, a na njemu učestvuju najbolji igrači, koje od ove godine u dvije ekipe podijele dvojica košarkaša koji su dobili najveći broj glasova navijača.

All-Star vikendi i utakmice su među najiščekivanijim sportskim događajima u Americi, ali je tradicionalno rivalstvo, i osjećaj pripadnosti klubu, do sada spriječavalo organizovanje sličnog egizibicionog meča na Otoku.

Ipak, Lukaku smatra da je pravo vrijeme da i Premier liga dobije svoj All-Star, pa je na svom Twitteru napisao sljedeće:

"Ovo jedne ideje za sve vas... NBA ima svoju All-Star utakmicu! Zar ne mislite da bi je i mi trebali organizovati u Premier ligi? Sjever protiv juga, navijači glasaju... Šta mislite o tome?"

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lukaku je u svom postu označio zvanične Twitter profile FA-a i Premier lige, očigledno želeći čelnicima organizacija predložiti svoju ideju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
All star Europe West and East... tako bi bilo bolje...a ne samo mesarsku Premier ligu....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi