Romini ultrasi više ne mogu da trpe: Parolom su ponizili Džeku i društvo

Ispred trening kampa

Romini ultrasi više ne mogu da trpe: Parolom su ponizili Džeku i društvo

A. Čaušević
Teme:

Romi ne cvjetaju ruže, kako na terenu tako i van terena. Ekipa pruža blijede i loše partije, dok je klupsko rukovodstvo izgubilo konce. 

Dok igračima izmiče Liga prvaka, a o trofejima da se ne govori, klupsko rukovodstvo je također izgubilo konce. James Palotta očajano traži novog kupca za klub, ali prodaje još uvijek nema.

Najteže je navijačima. Ultrasi više ne mogu da trpe aktuelnu situaciju zbog čega su ispred Trening kampa poslalo žestoku poruku svima u klubu.

"Rukovodstvo i igrači, gdje je poštovanje prema našim bojama?", pisalo je na jednoj paroli, dok je druga bila daleko ponižavajuća.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rukovodstvo odsutno, ekipa bez dostojanvstva... Vi ste sramota ovog grada", poručile su pristalice Vučice Edinu Džeki i društvu.

Inače, Romu danas očekuje Derbi sunca i teško gostovanje u posljdnje vrijeme vrlo dobrom Napoliju. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...ovi bas imaju prezahtjevne navijace s obzirom da se radi o klubu koji je osvojio 3 pisljive titule u skoro 100 godina postojanja,a u Europi nisu nikad vidjeli kako izgleda neki trofej...znaci likovi su kao vremenska prognoza,danas im valjaju igraci sutra su im najgori.
6 4
GuiliDamou
Nije bitno koliko kvalitetnih igraca imas, bitna je squadra lave, fudbal je timski sport! @Mostarac94
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi