Djevojčica htjela autogram od zvijezde Barcelone, on joj pregazio nogu, klub odmah reagovao

Vrištala od bolova

Djevojčica htjela autogram od zvijezde Barcelone, on joj pregazio nogu, klub odmah reagovao

Edmir Škorić

Povrijeđeni defanzivac Barcelone, Ronald Araujo, slučajno je pregazio nogu jedne navijačice, pa joj je klub odmah ukazao pomoć u svom centru.

Igrači dostupni Xaviju Hernandezu odletjeli su u Češku u ponedjeljak ujutro kako bi u utorak odigrali posljednju utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Viktorije Plzen.

Barcelona je kolo prije kraja već ispala iz Lige prvaka i ostala bez šansi da se plasira u nokaut fazu, pa nastavlja evropsko takmičenje u nokaut fazi Evropske lige, a Inter uz Bayern prolazi dalje.

Katalonci su imali težak meč u subotu, pobijedili su Valenciju s 1:0 i u nešto boljoj atmosferi ipak odlaze u Češku. Za razliku od većine igrača, Ronald Araujo je ostao u Kataloniji jer nastavlja s procesom oporavka nakon operacije koju je imao 28. septembra.

Nažalost po njega, Araujo je i ovog ponedjeljka bio u centru pažnje iz još jednog razloga. Kako prenose novinari iz El Golazo de Gol, Urugvajac je krenuo autom iz Grada sportova kada je slučajno pregazio nogu jedne navijačice koja mu je tražila autogram ili fotografiju.

Oglasi

Araujo nije imao namjeru to da napravi, no krenuvši slučajno je lijevi kotač njegovog automobila prešao preko noge navijačice koja je urlala od bolova.

Djevojčici je pomogla Barcelona i smjestili su je u Ciudad Deportivu kako bi joj pomogli u liječenju klupski doktori. Nema sumnje da će se Araujo izviniti i da će djevojčici prirediti jedan poklon.

Osim Arauja, u Češku ne ide ni prvi strijelac kluba Robert Lewandowski, koji će dobiti priliku da se odmori, dok će klub igrati nimalo važnu utakmicu s Plzenom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bez obzira kome Xavi da šansu u Češkoj, Barcelona će u svakom slučaju biti favorit i željet će se na najbolji mogući način oprostiti od Lige prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Bolje mala od buskeca glumi
3 1
user1639705257
Pa ko da je na nagaznu minu stala jbt pa šta je ovo???!!! Ehhh da ti " roknu samo dvije" sve bi ti se samo kazalo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi