Barcelona dočekuje Getafe: Koeman napravio nekoliko promjena u sastavu

Meč se igra od 17 sati

Barcelona dočekuje Getafe: Koeman napravio nekoliko promjena u sastavu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju danas na svom terenu protiv Getafea utakmicu trećeg kola španske La Lige.

Katalonci nakon dva kola imaju četiri boda nakon što su pobijedili Real Sociedad u prvom kolu, te su prošlog vikenda remizirali u gostima protiv Athletic Bilbaa (1:1).

S druge strane Getafe je veoma loše otvorio sezonu i ima već dva vezana poraza i sigurno je da madridski klub želi da konačno dođe do bodova u novoj sezoni.

Jasno je da nas na Camp Nou očekuje danas dosta uzbuđenja, a Ronald Koeman već je saopštio početni sastav Barcelone.

Na gol se vraća Ter Stegen koji se oporavio od povrede, a Sergi Roberto igra u veznom redu umjesto Pedrija koji je pošteđen na ovoj utakmici.

Također, po prvi put u sezoni u konkurenciji za meč našao se i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, ali će on svoju šansu čekati s klupe baš kao i Philippe Coutinho koji se oporavio od povrede koljena nakon osam mjeseci.

Barcelona: Ter Stegen. Emerson, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Roberto, De Jong, Depay, Griezmann, Bratihwaite.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmica između Barcelone i Getafea igra se s početkom u 17 sati.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi