)
Sve je trajalo samo pola sata: Završeni pregovori Laporte i Koemana

Ostaje li trener Barcelone?

Sve je trajalo samo pola sata: Završeni pregovori Laporte i Koemana

Edmir Škorić

Nizozemski trener Ronald Koeman u društvu svog predstavnika stigao je na sastanak sa rukovodstvom Barcelone.

Koeman je večeras stigao u klupske prostorije na Camp Nou stadionu gdje se sastao sa Joanom Laportom i Mateom Alemanyjem, a tema je bila sudbina nizozemskog stručnjaka u klubu nakon loše sezone.

Novinari su bili na zadatku, čekajući da se vrata otvore, da saznaju šta je odlučeno na kraju, a kada se to dogodilo, uočili su rukovanje Laporte i Koemana, srdačne pozdrave i svako je otišao svojim putem. Na kraju, nije postignut nikakav dogovor, pa će se razgovarati i u narednih nekoliko dana.

Nakon što su rano ispali iz Lige prvaka, ostali bez titule, osvojivši samo Kup kralja, u Barceloni su spremni na velike promjene tokom ljeta. Klub će napustiti 8-10 igrača, doći će nova imena, ali nije jasan status Koemana.

Koeman ima još godinu dana ugovora s Barcelonom i želi da zna da li mu Laporta vjeruje i je li spreman stati iza njega. U slučaju da nema potpunu podršku, Koeman je spreman postići dogovor o ranijem raskidu saradnje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neki dobro upućeni katalonski novinari tvrde da su velike šanse da Koeman ostane trener i naredne sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Amansio
Neka ostane da Barsa potone do kraja ja bih vratio i Bartomeua odlični su u tandamu
1 0
Rjesite se tog balvana, ne znam kakva je dilema tu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti