Odbio Bayern, želi samo u Barcelonu: Da li je ovo znak da Pjanić odlazi?
FOTO: EPA

Veznjak blizu Nou Campa

Odbio Bayern, želi samo u Barcelonu: Da li je ovo znak da Pjanić odlazi?

Haris Zilić

Reprezentativac Nizozemske Georgino Wijnaldum napušta redove Liverpoola.

Pomenuti fudbaler bi se ovo ljeto trebao pridružiti Barceloni i potpisati ugovor do 2024. godine, objavio je ekspert za transfere Fabrizio Romano.

I Bayern je želio Wijnalduma u svojim redovima, ali Nizozemac je odmah odbio Bavarce, jer ima jednu žečju, a to je Barcelona.

Dolazak Wijnalduma u Barcelonu značio bi i početak rekonstrukcije katalonskog tima koji iza sebe ima trubulentnu sezonu, a ovo bi mogao biti i znak da naš Miralem Pjanić napušta Nou Camp.

Već se pisalo da bi Pjanić mogao napusitit Katalonce nakon samo jedne sezone, gdje je većinu presjedio na klupi u nekim utakmicama je bio i na tribinama.

Dolazak  Wijnalduma bi mogao dati odgovor i na mnoga pitanja kada je riječ o Pjanićevoj sudbini u Kataloniji.

Pjanić je ove sezone nastupio u 30 utakmica. Većinom je šansu za igru dobijao sa klupe i odigrao je nešto manje od 1300 minuta u sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. fudbaler se povezuje sa brojnim timovima. Posljednih dana aktuelna je priča o prelasku u Chelsea i PSG, a ranije se povezivao sa Interom, Juventusom i Manchester Cityjem.

Treba svakako istaći da će toko naredne sedmice biti obavljen razgovor i sa trenerom Ronaldom Koemanom i nakon toga će biti određena njegova sudbina u klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

C.Banks
Kako mrzim ove igrače što odbiju Bajern. Halo bola to je FC Hollywood. Nu odbio Bajern ccc
0 6
miki30
Pa sigurno mu ionako previše zadužena Barcelona nudi veću platu, ha ja!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi