16

Komentari (16)

user1598978778
Bio je penal i za real Prihvati poraz
Zgembic
Ako Barca Ne bude prva to je zahvaljujuci bas ovom supku .
rime_
Nije bio penal.
user1605031381
Prvo mi nije jasno kako Real moze igrati na trening igralištu , donedavno je Atalanta morala igrati na stadionu Milana i Intera Europske utakmice jer njihov stadion ne "zadovoljava kriterije Uefe". Pitam se na koju foru ovo trening igraliste na kojem Real igra zadovoljava kriterije i Uefe i Španjolskog nogometnog saveza? Šta to Real ne smije utakmice igrati na stadionu Getafea ili nekog drugog kluba? Drugo, slažem se da je Braithwait lako pao ali sjetimo se samo kakav je penal dobio Real u prvom El Clasicu ove sezone zbog padanja Ramosa kao da ga je kamion udario, a sada ovo nije penal za Barcelonu. (još je prvo Ramos gurnuo Lenglea u toj situaciji). Na Viniciusu se danas svira faul nakon minimalnog kontakta nakon čega Real daje gol, a ne svira se penal na Dembeleu nakon većeg kontakta. Još je utakmicu produžio samo za 4 minute, a 3 minute je samo sudac ukrao dok je mijenjao mikrofon. Standardna pljačka u korist Reala. Barci zadnje 2 sezone svirano samo 10 penala u ligi, a protiv njih 11, a 3 puta više ulaze u protivnički 16-erac i mnogo češće se dešavaju sporne situacije. Da je ovo uradio igrač Barcelone budite sigurni da bi penal bio sviran.
cccccc
Mostarac94, nije on ništa dao nego je svirao samo ono što je trebao. kakvih 5-6? messi je imao 3 pokušaja iz slobodanjaka i svaki faul je bio čist tako da ti komentar nema nikakvog smisla.
Mehinaldo
Los trener po meni jeste se barsa dozvala u zadnje vrijeme to je istina ali je po meni fulio taktiku i formaciju za prvo poluvrijeme los odabir igraca po meni griezman mora igrati covjek igra dobro inpored toga sto ga zaobilaze mesi i ostali ali konkretan je igrac niko neprica o mesiju koji hoda cijelu utakmicu izgubi loptu za prvi gol trazi faul kojeg nema i sreca pa sudija ne nasjedne na njegovu glumu rasprema se u 80. min smijesno vidjeti majke mi pa i ostali igraci su mokri bacaju se po onakvom vrmeenu on hoda smece od fraera. Drugo poluvrijeme realno losi uslovi za igru mislim da po boljem terenu da bi real rijesio jednu kontru sve u svemu zasluzena pobjeda reala ono za prnal smijesno za sta se zale
dinass
Zamisli nase stadione po onakvom vremenu hehehhe
Arnel925
Ovog Holanđanina nikako ne gotivim
jupiter
A sutio si kad je sudija prošlo kolo oštetio Viljareal. Koji licemjer. Usput ono penala nije vidjelo.
Vienner
Ma daj Kumane budi zahvalan vec u prvom poluvremenu dozivio si debakl Kod 2:0 cista prilika 3:0 stativa odbija se lopta do Vaskeza on pravo na prazan go dodaje golmanu. Barsa jedino u zadnjoj sekundi pogodila precku i sad zalis za izgubljenim bodovima. Malo tezi trening Real Madrida po losem vremenu nista drugo
BogatiDijasporac
Stativa iz kornera? Koliko je bio 'malo teži trening' vidjelo se po izmjenama. Real Madrid igrao bunker, nadao se kontrama preko Viniciusa. Nisi zar slijep?
AmarSahin
Prvo ti nauči kako igrati i kako ne gubiti protiv ****nog Cadiza, pa tek onda komentariši sudije.
Zaštita Identiteta
De ginger ne kaki.... brukaš nas cijelu sezonu, i ovaj niz naguzove ostvaren u biti se pokazao u jedine dvije utakmice koje su bile izazov (PSG i El Clasico)
BogatiDijasporac
Messi je postao providan, vazda ide na lijevu nogu. Isto kao i Dembele na desnu. Jordi Alba ne zna nabaciti loptu kako treba. Forsira Pedrija koji je sinoć izgubio jedno 5 lopti, Busquets jedva hoda a Pjanić na tribini. Barca da ima igrača kakav je bio Suarez, dala bi sinoć 5 golova.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.