20

Komentari (20)

Sajaga
Bla bla bla. Razmazeni klub kao i beba Messi. Odvratno mi je da ne pokazuje nikakav kapitenski duh i da motivise suigrace, isto mrtav konj.
MangasColoradas
...nece zucko jos dugo,njega ce igraci izignorisati jos par utakmica i mahanje.
Tz_Niko75
S****se ovakav klub za kratko vrijeme
lega
Auuu što ih real uništi, nisam fan reala ali veceras su ih unistili da valja. Znači barsa nista nije pokazala žao mi je sto pjanke nije zaigro i što je se veceras leo mesi ustvari zvao leo gdje si
Mikiii
Jad od kluba, smećari iz Madrida. **** vam Franco sve vaše.
enko
Kuman je ubleha,brzo ce shvatiti u Barceloni
Torres9
A sad Juve u srijedu,sa onakom igrom nepise im se dobro
Vienner
Kumane i Modric dao go iz penala vrati VAR pa ces vidjet hahaahaahha
Saray
Samo ti holanđanese dovedi da igraju
Deladela
Samo bezveze kmecite Real se veceras poigrao s barsom. Trener barse veze nema.
cccccc
Casemiro nakon žutog pravi 3 prekrsaja za drugi zuti i ne dobije crveni (opet). Lik ima isti broj crvenih kartona u karijeri kao i Messi. Bruka i sramota. Ramos kad je vidio da nece moci do lopte padne i to padne na suprotnu stranu i ovaj svira penal hahah koji cirkus. Zamislite da se ovo svira kao penal u Engleskoj ligi...Real je stvarno sramota od kluba. Ovako im se sudi citavu historiju. Navijaci Bajerna to najbolje znaju... Kada vidim sto maloprije nije suđeno za Chelsea mozemo reci da bi u Engleskoj ligi Ramos za ono dobio žuti za simuliranje.
Bohemia
Frajeru ti si corav, znaci povlacenje za dres igraca prema kojem ide lopta je dozvoljeno u fudbalu?
TiTu
Useri se ljudino ,vidi historiju Barce pa onda pocni pricati. Penal je cist ko mjesec ,povlacenje za dres i cao bela . Messi napravio kisu faulova pola ih nije svirao ,kao onaj ma Viniciusom . Gazenje Casemira od strane Messija ,nema zutog. Kad se sve uzme ,oduzme i sabere ,zasluzena pobjeda Reala . Pogledaj istinu u oci,Barca snagu pokaze samo protiv ekipa kao sto su Ferencvaros ,jel dosao neki jaci klub nema ih .
cccccc
TiTu, sta da vidim? Navijaš za klub koji ima 7-8 neregularnih titula lige prvaka. Da li ijedan klub ima toliko sramotu povijest kao Real? Pogledaj samo na youtubu Realove krađe protiv Fiorentine, Frankfurta, Partizana, pa gol Mijatovića u finalu 1998, igranje rukom Karanke protiv Uniteda 2000. Za ove zadnje 3 svi znamo kako su osvojili. O krađama u Primeri da i ne govorim. U 20 godina gledanja El Klasika ovo je prvi put da sam vidio da se nekome svira penal nakon povlačenja za dres ili kod prekida. Toliko o Realovom penalu. A sad se sjeti koliko su puta nešto slično Pepe i Ramos uradili igračima Barcelone
AmchooSa
Kme kmee kmeee
realno_govoreci
7-8 neregulsrnih titula hagahhahahahhaha
mirso75
A zasto nije svirao penal za Barcu kad je Casemiro udario Messia u prvom poluvremenu? Zasto nije sudio penal za Betis protiv Reala za isto pa i teze povlacenje? Slazem se da je ovo mozda za penal, ali hajde da se svima sudi, a ne samo za Real!
El_Matador
A šta je sa onim detaljem sa kraja prvog poluvremena kad je Lenglet sapleo Ramosa prema kojem je išla lopta iz kornera? Mirne duše je mogao svirati penal, pa nije. I?
cccccc
El_Matador, zar nije prije tog kornera bio ofsajd? Ali VAR se ne koristi kada treba nesto Realu ponistiti...
Mehinaldo
Vidim razumijes se u fudbal pravo prnal cist kao suza vuce ga za dres to je penal a za casemira i da pricamo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.