6

Komentari (6)

dinass
Pa.covjece da nisu u ****ima sa parama ti bi vec bio bivsi,u klubi te drzi odstetna klauzula a sljedece sezone mozes ostati samo ako uzmes titulu i LP zajedno.
Koeman je vinska fleka na kragni Barcelone. Sramota koja se ne moze oprat, obraz koji se ne moze osvjetlat. Od svjetske sile Barce, napravio je tim koji se jedva moze nazvat osrednji. Trenerski laik kakvo nema u Evropi!
E.Car
Ljigavac!!! Nek im se naguzi zaslužio je i to!!!!
StarMoVe
Ma papak lik isti kao onaj trener Francuske repke odvratni...!!
King_Kenny
@StarMoVe ...Deschamps je inace poznat kao rasista i islamofob,o cemu je govorio i Eric Cantona koji zbog svadje sa njim nije igrao za reprezentaciju Francuske svojevremeno.
StarMoVe
Ma u svakom slučaju dva lika koja ne zaslužuju trenersku posao takvih timova i ovoliko pažnje..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.