Joan Laporta: Ronald Koeman ostaje trener Barcelone!
Foto - EPA

Predsjednik ukazao povjerenje Nizozemcu

Joan Laporta: Ronald Koeman ostaje trener Barcelone!

M. Šljivak

Predsjednik Barcelone Joan Laporta saopštio je danas u razgovoru za Mundo Deportivo kako će Ronald Koeman ostati trener kluba.

Iako su španski mediji prethodnih dana konstantno pisali kako će Nizozemac nakon meča sa Atleticom napustiti klub, Laporta tvrdi da se to neće desiti.

"Koeman ostaje trener Barcelone. Zaslužuje povjerenje jer je iznad svega legenda kluba. Cijenim što je pristao biti tu u ovim teškim vremenima", rekao je Laporta i dodao je:

"Koeman nastavlja sa radom bez obzira na večerašnji rezultat. Voli klub i ima sve reference da bude tu", istakao je predsjednik Barcelone za Mundo Deportivo.

Nizozemski trener je u augustu prošle godine preuzeo katalonskog velikana. Ipak, u posljednje vrijeme klub igra katastrofalno i konstantno se pisalo o njegovom odlasku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, to se očigledno neće desiti. Koeman će, po svemu sudeći, nastaviti sa poslom, a to se navijačima katalonskog kluba sigurno neće dopasti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tip
Pa vi nemate novca da platite Ivu Ištuka. Naravno da ostaje taj mrmot.
18 0
damir83
Ovi propali komplet, nemogu ni otkaz financirati !! Karma je čudo !!
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi