Igrač Barcelone ne skida osmijeh lica nakon što je Koeman dobio otkaz

Puig je najsretniji

Igrač Barcelone ne skida osmijeh lica nakon što je Koeman dobio otkaz

E. Čaušević

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman prije nekoliko dana dobio je otkaz na klupi Barcelone.

Barcelona je u srijedu doživjela neočekivan poraz u gostima protiv Rayo Vallecana, a predsjednik kluba Joan Laporta je samo nekoliko sati nakon toga saopštio da Koeman više nije trener Barce.

Katalonski klub ove sezone bilježi veoma loše rezultate zbog čega je Koeman često bio na meti kritika, a u klubu su odlučili da mu više ne mogu pružati podršku i da je vrijeme za njegov odlazak.

Već je gotovo sigurno da će Xavi Hernandez biti novi trener Barcelone, a sve bi trebalo biti ozvaničeno već u ponedjeljak.

Odlazak Koemana obradovao je navijače katalonskog kluba, ali i pojedine fudbalere. Tu se posebno ističe Riqui Puig kojeg je Koeman davno otpisao, te mu je govorio uporno da mora na posudbu.

Puig je to odbijao jer vjeruje da može igrati u prvom timu Barcelone, a očito da je otkaz Koemana njega najviše obradovao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon jučerašnjeg treninga Puig je stao ispred navijača kako bi im dao autogram, a svima je bilo jasno da ne skida osmijeh s lica. Jedan od navijača pitao ga je da li je sretan što je Koeman dobio otkaz, a on se samo slatko nasmijao.

[twitter]https://twitter.com/AnsuFachero10/status/1453791503214653446[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi