Ronald Koeman poslao zanimljivu poruku: Ne vjerujte svemu što čujete
Foto - Twitter

Trener Barcelone se oglasio

Ronald Koeman poslao zanimljivu poruku: Ne vjerujte svemu što čujete

M. Šljivak

Trener Barcelone Ronald Koeman još uvijek nije siguran hoće li voditi katalonski klub i u narednoj sezoni.

Prvi sastanak sa čelnicima kluba navodno je prošao jako dobro, ali se sinoć pojavila informacija kako je Koeman završio u bolnici zbog stresa i anksioznosti.

Ipak, ispostavilo se da je to bio rutinski pregled kojeg nizozemski stručnjak obavlja svaka tri mjeseca, a on je danas stigao kući u Nizozemsku i po dolasku je poslao poruku.

"Ne vjerujte svemu što čujete, zdrav sam i to je jedino bitno u životu", napisao je Koeman.

Nizozemski stručnjak sada čeka odluku rukovodstva kluba o njegovoj sudbini, a ona bi trebala stići u naredne dvije sedmice.

Oglasi

"Zamislite, hoću da te oženim, ali treba mi dvije sedmice da nađem boljeg partnera"

Ronald Koeman za sada ostaje trener Barcelone.

Potvrđeno je to nakon sastanka sa predsjednikom Barcelone Joanom Laportom, a njegov agent Rob Jansen bio je presretan nakon razgovora sa prvim čovjekom kluba.

"Pozitivna atmosfera vladala je tokom sastanka i ja sam prezadovoljan. Ogromno poštovanje vlada između kluba i Koemana", počeo je Jansen priču za Telegraaf i nastavio je:

"Osjećaj je tako dobar da bi se lako moglo desiti da Ronald ostane u Barceloni i duže od ugovora kojeg ima (2022.) Nismo došli tako daleko u pregovorima i zakazan je novi sastanak", saopštio je agent trenera Barcelone.

Međutim, agencija Wasserman danas je objavila zaista nevjerovatnu poruku koja je upućena Barceloni.

Oglasi

Laporta je imao jasan stav na sastanku i tražio je od Koemana da sačeka dvije sedmice kako bi klub pokušao naći drugo rješenje na poziciji trenera.

To se menadžmentu nizozemskog stručnjaka nije dopalo i oni su poslali žestoku poruku na Twitteru.

"Zamislite: Želim da te oženim, ali imam sumnje i tražim dvije sedmice da nađem boljeg partnera. Ako ne mogu naći pravu osobu, onda ćemo se vjenčati".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovu poruku su na kraju obrisali, ali ju je objavio menadžer Jansen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi