Uzbuna u Barceloni: Ronald Koeman završio u bolnici

Zbog prevelikog stresa i pritiska

Uzbuna u Barceloni: Ronald Koeman završio u bolnici

Endin Čaušević

Predsjednik Barcelone, Joan Laporta, još uvijek nije donio konačnu odluku da li će Ronald Koeman ostati naredne sezone na klupi katalonskog kluba.

Barcelona iza sebe nema baš najbolju sezonu jer su uspjeli samo osvojiti Kup kralja, a jasno je da su apetiti ovog kluba dosta veći od toga.

Katalonci su do samog finiša bili u utrci za prvaka Španije, no serijom očajnih rezultata na kraju su bili najveći gubitnici pored novog prvaka Atletica i Ral Madrida.

Prije nekoliko dana Koeman i Laporta su imali sastanak nakon kojeg su se pojavile informacije da Nizozemac ostaje na trenerskoj klupi, ali jasno je da ta odluka još uvijek nije konačna.

Laporta je priznao Koemanu da će potražiti novog trenera, ali ukoliko ne uspije u tome onda će on ostati u Barceloni.

Novi sastanak očekuje se za nekoliko sedmica kada će Koeman saznati i konačnu odluku katalonskog kluba.

Čini se da sve to stvara ogroman pritisak na Koemana koji je danas završio u bolnici. Španski mediji objavili su da je Koeman imao napad anksioznosti i da je morao u bolnicu.

No, na svu sreću on se sada osjeća dosta bolje, ali doktori su mu poručili da se mora malo opustiti jer prevelik stres koji je doživio u posljednje vrijeme je ostavio dosta traga.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treba podsjetiti da je Koeman prije godinu dana imao srčani napad zbog čega je jasno zašto su mnogi zabrinuti za njegovo zdravlje.

[twitter]https://twitter.com/BarcaTimes/status/1398014285268369412[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Sekira se zbog komentara na sportsport
11 0
Mirsad1705
Najbolje bi mu bilo da se vrati u Holandiju, na domaću hranu i njegu! Nisu za njega Barsa i drugi veliki klubovi, nesposobnost i neuspjesi zbog nje će ga koštati srčanog/moždanog udara nedaj Bože!
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi