Koeman je pronašao novu žrtvu, čeka ga identična "tortura" kao Pjanića

Stižu i slična objašnjenja

Koeman je pronašao novu žrtvu, čeka ga identična "tortura" kao Pjanića

Admin Čaušević

Ronald Koeman je pod velikim pritiskom te je vrlo često na udaru kritika većine navijača Barcelone. 

Miralem Pjanić je u prošloj sezoni prošao pravu mentalnu torturu kod Koemana. Čak je i tražio razgovore i objašnjenja od nizozemskog trenera, ali nije bilo koristi.

Bh. reprezentativac je obično dobijao objašnjenja kako se treba popraviti te biti spreman da iskoristi svoju priliku kada je dobije. Konkurisao bi za mečeve, ali bi sjedio na klupi.

Čini se da je Koeman i u novoj sezoni pronašao novu žrtvu koju čega skoro pa identična sudbina kao i Pjanića. Riječ je o 22-godišnjem Riqui Puigu.

"Treba napredovati u mnogim stvarima. U posljednjem meču se zagrijavao jer je imao šansu da uđe, ali sam morao ubaciti drugog igrača poslije povrede Albe. Treba da radi kao i svaki drugi mladi igrač", kazao je Koeman.

Inače, i navijači Barcelona polako gube strpljenje pa su danas čak vrijeđali Koemana te su tražili od iskusnosog trenera da Puiqa koristi češće.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Puig je pozvan za mečeve u dosadašnja tri susreta La Lige, ali nije odigrao ni minut. Tako je bilo i u Ligi prvaka protiv Bayerna. Prošle sezone je u svim takmičenjima skupio 593 minute.

Tokom ljetnog prijelaznog roka postojala je mogućnost da promijeni sredinu i ode na posudbu, ali je odbio sve ponude te ga kako stvari stoje i ove sezone uglavnom čeka klupa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Nizozemac ( holandez) .... meni su se oni " dokazali " na ZAŠTIĆENOJ ENKLAVI gdje je njihov đeneral pio chetnicku rakiju sa onim što truHne u zatvoru DOŽIVOTNO. Ali eto Koman nije kriv za to , zato će Barçu da odvede u AMBIS ( na žalost)
18 4
Zgembic
Zucko neces ti jos dugo
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi