Ko će naslijediti Koemana?

Trojica trenera su rekla 'da' Barceloni

5

Komentari (5)

Mele
Komentari, da je ovaj trener dobar, izvukao maksimum iz ekipe, ma unistio i ovo malo ekipe sto je ostalo.. Gdje je on to imao rezultate,?? Souhampton, vodio malo preko pola tabele. Spanija, nista, Holandija, ma dajte, klinac od trenera. taktika i znanje nula.
Jasminn
Ako Xavi pristaje on je novi trener, ali u to stvarno ne vjerujem jer ekipa je katastrofa i tesko je nesto napraviti ove sezone. Vec slijedece uzeti ekipu nako odmah od pocetka e to je nesto drugo
BogatiDijasporac
Ako im ona kompanija iz Dubaja plati sav dug + ulozi 500 miliona kao sto se pise, stvari ce se u potpunosti promijeniti.
emirduvnjak
Samo zuco nek ide
selver79
Zovte mene hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti