Koeman u januaru samo traži nekog ko zna dati gol
Foto - EPA

Trener Barcelone iskren

Koeman u januaru samo traži nekog ko zna dati gol

M. Šljivak

Barcelona je kao gost savladala Huescu sa 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Frenkie de Jong, a nakon utakmice trener katalonskog diva Ronald Koeman je ponovo istakao da bi rado vidio još jednog napadača u svom timu.

"Novi potpisi? Neću opet ponavljati što sam već rekao nekoliko puta, odnosno da nam treba neko ko će zabijati golove", poručio je Koeman.

Smatra trener Barcelone kako je pobjeda protiv Huesce jako dobra za tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dobijamo na samopouzdanju kada pobjeđujemo u ovakvim utakmicama. Naravno, zavisimo i od drugih ekipa i zaista je dobra konkurencija u vrhu", rekao je Koeman.

Naredni izazov Barca ima već u srijedu kada će igrati protiv Athletic Bilbaa.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bosnaa
Druze ti si uzasan igra ti Braitwaith ili kako se vec pise koji je manje efikasan nego Grizman koji kako god da igra bolji je od njega, a to sto ti pokusavas vidno je da nemas kvalitet za Barcu jer Huescu pobijedit 0:1 koja je zadnja na tabeli nije odlika prave Barse.
6 0
user1583752673
Taj je otisao u Atletico Madrid
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi