Ronalda ismijavaju zbog obične greške koja se svima dešava
Cristiano Ronaldo je često u centru pažnje na društvenim mrežama jer se prati svaki njegov loš potez

Internet stručnjaci u akciji

Ronalda ismijavaju zbog obične greške koja se svima dešava

M. Šljivak

Cristiano Ronaldo je sa dva gola vodio Juventus do pobjede nad Sampdorijom (2:1).

Ipak, dežurni internet kritičari ponovo su Portugalca odlučili ismijati zbog neuspješnog driblinga. Ronaldo se zaigrao, lopta mu je pobjegla i igrači Sampe su otklonili opasnot.

Iako se ovakve greške dešavaju svima, Ronaldo ipak nije bilo ko, pa je naravno sada žrtva ismijavanja na društvenim mrežama.

Ovako je to izgledalo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Woyzeck
Hahahaha, ne kaze se dzaba, "kurva o postenju"... Ovi nazovi novinari nekoga okarakterisu kao "internet strucnjak"... Stidite se guzice kada obraza nemate.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi