Ima "pivski stomak" i nerealnu "elastiku": Navijač se punom brzinom zaletio u Ronaldinha, kad ono...

Čarolija čuvenog Ronaldinha

Ima "pivski stomak" i nerealnu "elastiku": Navijač se punom brzinom zaletio u Ronaldinha, kad ono...

Admin Čaušević

Ronaldinho se vratio na teren i sa 43 godine ne prestaje da oduševljava. Brazilski šampion vratio se u igru ​​u dresu Barcelone tijekom egzibiconog meča protiv legendi Maccabija iz Haife, u utakmici igranoj u četvrtak.

Kao i uvijek, legendarni fudbaleri plijenio je pažnju od samog dolaska u Irazel. Prije svega Rivaldo, Saviola i Ronaldinho bili su veliki idoli prisutnih navijača na stadionu koji su uživali u pobjedi 5:1 u korist Katalonca do kojih su došli golovima Ronaldinha, Giulyja, Bojana Krkića i Saviole.

No, osim spektakla koji se priuštio na terenu, jedna je scena bila posebno popularna među svim prisutnima, a koja je također postala viralna na internetu.

Tokom utakmice svi su bili fokusirani na legende Barcelone, istinske šampione kojima su se mnogi mogli diviti samo na televiziji.

Na tribinama je bilo i pretjerano zagriženih navijača. Jedan od njih je u jednom trenutku utakmice odlučio izaći na teren kako bi napravio zajedničku fotografiju sa Ronaldinhom.

Oglasi

Brazilac se smješkao publici kada je odjednom ugledao osobu koja je u punoj brzini nasrnula na njega.

Odgovor je bio instinktivan i očito u pravom Dinhovom stilu. Umjesto da zaustavi navijača, Ronaldinho je odlučio fintom tijela da ga "predribla", baš onako kao što su prolazili njegovi rivali na terenu.

Iznenadna "elastika" svojestvena za čuvenog Dinha je bila dovoljna da zbuni navijača i pošalje ga u prazno.

Určavanje navijača u teren je bilo neuspješno i odmah je privuklo pažnju zaštitara I dok je čovjek trčao preko terena kako bi pobjegao redarima, Ronaldinho je jednostavno otišao popričati s ostalim igračima.

Inače, Ronaldinhu ponovo prijeti odlazak u zatvor jer je njegova firma "18K", navodno prevarila brojne klijente pa bi Brazilac ponovo mogao iza rešetaka.

Prvi put u čeliji bivši osvajač Zlatne lopte je bio u prije dvije godine u Paragvaju i to zbog falsifikovanog pasoša. Kada je izašao iz zatvora pokrenuo je firmu "18K" u kojoj očigledno nije sve funkcionisalo po zakonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi